Bedrijfsprofiel

Oprichting

WCS is ontstaan uit van Leeuwen Klimaatadvies. Dit bedrijf opereerde n.a.v. de stijgende behoefte aan een goede kwalitatieve technische ondersteuning in de klimaatbeheersing en sanitaire techniek bij ingenieurs- bureaus, installatie- bedrijven, architecten, gebouwbeheerders en particulieren. De vele raakvlakken met sanitaire installaties in deze dienstverlening maakten het mogelijk WCS op te richten.

WCS ingeschreven bij de Kamer van Koophandel te Lelystad en handelt onder de aldaar gedeponeerde Algemene Voorwaarden met nummer 99/110.

Vestiging

Op dit moment opereert WCS vanuit haar vestiging in Almere, alsmede op locatie van haar opdrachtgevers en in het veld. De vestiging is volledig ingericht om onze dienstverlening te kunnen verrichten. Daarnaast beschikken wij over de vereiste outillage m.b.t. het uitvoeren van exacte temperatuurmetingen, chemische desinfectie en alternatieve bestrijdingstechnieken.

Kantoor WCS

Organisatie

WCS opereert als een zelfstandig bedrijf en is gecertificeerd volgens de KIWA BRL AV-03. Daarnaast kan het zich beroepen op bedrijven welke zich, in relatie tot de diverse vakgebieden en werkzaamheden, gespecialiseerd mogen noemen. Ons bedrijf werkt onder Algemene Voorwaarden, welke gedeponeerd zijn bij de K.v.K. te Lelystad. Onze organisatie wordt frequent getoetst door de KIWA op deskundigheid, objectiviteit, geheimhouding, documentenbeheer, registraties en navolging op de geldende wet- en regelgeving.

Personeel

Onze organisatie bestaat uit vaste- en ambulante personeelsleden, te weten: Hiernaast beschikken wij over een netwerk, waarmee wij voor de omvangrijke projecten tot een maximale bezetting kunnen komen. Het technisch personeel is gediplomeerd inzake legionella-preventie.